Galerija

Dobrodošli na spletni strani Pr’Matjon, kjer ponujamo edinstveno doživetje domačnosti in gostoljubnosti. Naša hiša se ponaša z očarljivo jedilnico in prijetno recepcijo, ki ustvarjata nepozabno vzdušje za vse naše goste. Vabimo vas, da si ogledate galerijo slik, ki prikazuje eleganco in toplino naših prostorov.

Jedilnica

Naša jedilnica je srce Pr’Matjon. Prostorna in svetla, opremljena z okusom in pozornostjo do detajlov, nudi popoln ambient za vaše obroke. Leseni elementi, tradicionalni okraski in skrbno izbrano pohištvo ustvarjajo prijetno vzdušje, ki vas bo spominjalo na domačnost in toplino. Vsak obrok pri nas je pravi užitek, ki ga zaokrožimo z izbranimi lokalnimi jedmi in skrbno pripravljeno ponudbo pijač.

Recepcija

Recepcija Pr’Matjon je prva točka stika z našimi gosti in prostor, kjer se začne vaša izkušnja z nami. Tukaj vas pričakajo nasmejani obrazi in prijazen sprejem, ki takoj pričara občutek dobrodošlosti. Prostorna in elegantna, opremljena z udobnim sedežnim pohištvom in toplimi barvami, recepcija nudi prijeten prostor za sprostitev po vašem prihodu. Prijazno osebje vam bo vedno na voljo, da vam pomaga in odgovori na vsa vaša vprašanja.

Call Now
Directions